Simona Bucura Oprescu prezentă de Ziua Națională Salvamont!

de | 01.08.2022 14:10 | Știri, Eveniment, Județean

Simona Bucura Oprescu a avut șansa de a-i cunoaște mai bine, chiar astăzi, 1 august, de Ziua Națională Salvamont, pe eroii montani din Argeș. Ba mai mult, vicepreședintele al Consiliului Județean Argeș îi declară chiar prietenii ei!

Aceasta profită de acest prilej pentru a-și arăta respectul și mulțumirea față de salvatorii montani, „pentru dăruirea lor de a salva vieți, pentru respectul pe care îl au pentru munte, pentru grija pe care o au pentru natură, pentru forța de a-și învinge limitele și pentru dragostea de ascensiune, ascensiune văzută nu precum o competiție, ci ascensiune care învinge gravitația și dăruiește perspectivă. ”

Aceasta informează chiar că de-a lungul carierei, a mai lucrat cu salvamontiștii din Argeș, și precizează că, alături de ei, a reușit să schimbe legislația privind legea câinilor salvamontiști.

Astfel, Simona Bucura Oprescu, încheie prin a-și exprima admirația pentru această echipă de eroi.

 

Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Amenzi de 15.000 de lei după ce au fost prinși băuți la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole