anchetaonline.ro

Simona Halep este nevinovată! O altă persoană ar fi dopat-o!

de | 18.12.2022 14:45 | Știri, Eveniment, Național

O dată cu vestea că Simona Halep a fost găsită dopată, lumea tenisului s-a cutremurat. Aceasta a fost găsită pozitiv cu subsatanța roxadustat, la US Open, și a fost suspendată provizoriu.

Aceasta se luptă acum pentru a-și dovedi nevinovăția.

Astfel, sportiva a angajat o agentia de toxicologie si farmacologie din Franța pentru a arăta realitatea. Ea susține că nu a consumat nicio substanță interzisă cu bună știință.

Se pare că vinovatul a fost găsit. Avocații acesteia au găsit o dovadă importantă care atestă nevinovăția sportivei. Se pare că o altă persoanăar fi recunoscut că i-ar fi dat Simonei Halep medicamentul din cauza căreia a fost depistată dopată și ar putea să apară în fața juraților în procesului care va începe în 2023, conform impact.ro.

O altă persoană a recunoscut că nu știa sau nu bănuia și nu ar fi putut, în mod rezonabil, să știe sau să bănuiască deloc că a manipulat, involuntar, produse contaminate cu Evrenzo (a cărui substanță activă este Roxadustat) ingerate de Simona Halep, în contradicție cu dovezile de mare precauție ale sportivei”, scrie ProSport.

Sursa Foto Ego.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vouchere sociale – Veste bună! Intră pe card banii pentru tranșa 4!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: