Simulare Evaluare Națională 2024. Sute de absenți la Matematică

de | 06.02.2024 13:16 | Județean, Administrație

Sute de elevi din Argeș înscriși la a doua probă scrisă a simulării Evaluării Naționale au absentat. Astfel, din cei 5.227 de înscriși au lipsit la proba la Matematică 321 și au fost prezenți 4.906, potrivit informațiilor primite de la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Argeș.

Simularea EN VIII a început luni, cu proba scrisă la Limba română, a continuat astăzi, 6 februarie, cu proba scrisă la Matematică, și se încheie miercuri, 7 februarie, cu proba scrisă la Limba și literatura maternă. Subiectele sunt elaborate pe baza conţinuturilor/competenţelor asociate acestora, conform programelor pentru simulare, aprobate de Ministerul Educației. Subiectele și baremele se publică în fiecare zi de examen, la ora 15:00, aici. Rezultatele vor fi communicate individual în data de 23 februarie și vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții cu elevii, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situații în parte. Notele obținute nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului/a părintelui, acestea pot fi trecute în catalog.

Foto descriptiv. Sursă foto: Diez.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Peste 800 de permise de conducere reţinute în 24 de ore

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISJ Arges