anchetaonline.ro

Sistem de supraveghere video la Moșoaia

de | 21.02.2022 09:54 | Administrație

Una dintre problemele cu care se confruntă foarte multe dintre administrațiile locale din jurul Piteștiului este reprezentată de gunoaiele lăsate la voia întâmplării și împrăștiate în zonele verzi și pe marginea drumului. Și Moșoaia se numără printre „destinațiile” celor care își aruncă deșeurile la voia întâmplării, poluând drumurile publice, văile și zona de pădure.

 

comuna mosoaia arges

Pentru a stopa acest fenomen, în acest an, Primăria Moșoaia are în plan dezvoltarea unui sistem video care să îi surprindă asupra faptului pe cei care aruncă gunoaie, ajutând astfel la identificarea și sancționarea acestora.

Moșoaia este o comună de tranzit și foarte multă lume care o traversează se debaraseazAdrian Frintura viceprimar Mosoaiaă de gunoiul menajer pe teritoriul nostru. Anul trecut, am amendat trei cetățeni pentru aceste fapte, iar anul acesta vom avea toleranță zero față de cei care aruncă gunoaiele în zonele publice și vom merge până la confiscarea mașinii cu care s-au adus deșeurile pe teritoriul nostru. Vom achiziționa 35 de camere, ce vor fi plasate în diverse zone. Nu vom mai fi groapa de gunoi a Piteștiului, pentru că nu merită un asemenea tratament o comună frumoasă precum Moșoaia.”, a explicat viceprimarul localității, Adrian Frîntură.

În buget este prinsă achiziția celor 35 de camere video de supraveghere, cu specificația că suma necesară va fi acoperită din taxa de pază a comunei.

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Frintura | comuna Moșoaia | Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă, secretar general al redacțiilor Ancheta, cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: