DeCor Fashion Home vă așteaptă cu o nouă colecție de perdele și draperii spectaculoase

de | 16.04.2022 18:49 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

  • De Florii vă așteptăm cu o nouă colecție de perdele și draperii spectaculoase care vă vor încânta privirile.
Colecția Primăvară/Vară 2022 surprinde prin combinațiile inedite de texturi, modele și culori, aducând în prim-plan și grija față de natură.
Vă așteptăm să descoperiți Colecția Primăvară/Vară 2022!
perdele slava
Perdelele, în viziunea tuturor designerilor, reprezintă unele dintre cele mai importante elemente de design din orice cameră. Perdele, draperii, storuri, plisee, storurile romane, … – sunt elemente ce adaugă elegantă; creează efecte și jocuri de lumină; reglează temperatura; pentru camere mici dau senzația de spațiu mult mai mare decât este cu adevărat; oferă intimitate;…. BENEFICIILE unor perdele sunt imense din extrem de multe puncte de vedere. DAR doar daca sunt alese corect materialele si accesoriile, dimensiunile si culorile. Din pasiune pentru frumos…
Din pasiune pentru frumos, pentru decor și pentru inedit a apărut DeCor Fashion Home
Povestea noastră vorbește despre iubirea de frumos,  fericiți, lumină, culoare și camere cărora le dăm viață. Noi, DeCor FASHION HOME, îți oferim o gamă variată de perdele și draperii pe care le confecționăm în atelierul nostru de croitorie, sisteme de prindere și accesorii, de bună calitate și rezistente în timp.
Asigurăm  suport și consiliere în alegerea modelelor de perdele și draperii potrivite pentru efectul pe care cauți să îl obții în decorarea ferestrei tale, a spațiului tău, fie că este vorba de casa ta, hotelul, restaurantul, biroul sau locul tău preferat.
DeCor FASHION HOME vă este întotdeauna aproape! Suntem o echipă tânără, pasionată, creativă, cu mâini dibace și muncitoare și  de artiști.
Confecționam profesionist cele mai frumoase perdele și draperii, cele care îți completează perfect locuința și te ajută să îți pui amprenta personală în amenajare.
Perdele DeCor FASHION HOME dau viață ferestrei tale!

Ce oferim?

1. Peste 7.000 de  comercializate: perdele, draperii, accesorii, covoare. Diversitatea culorilor și materialelor disponibile pentru crearea perdelelor și draperiilor este limitata doar de imaginație.
2. Consultanță  pentru alegerea celei mai bune soluții. Când vorbim despre imaginație DeCor Fashion Home îți pune la dispoziție și consultanță gratuită, online sau telefonic.
Ne poți împărtăși aspirațiile tale privind stilul decorativ dorit pentru spațiul tău, fie la numărul de telefon 0752.033.012, fie pe adresa de email: comenziperdele@yahoo.com. Unul din consultanții DeCor Fashion Home îți va oferi consiliere online gratuită, în baza unor fotografii ale ferestrei și ale spațiului. Puteți să ne trimiteți și în format electronic.
3. Montaj gratuit. Pe lângă diversitate extraordinară a produselor și consultanța gratuită, beneficiezi de MONTAJ GRATUIT al sistemelor de prindere, perdelelor și draperiilor, indiferent de locația ta! Montaj perdele gratuit ORIUNDE în Romania!
Apelează cu încredere la aceste servicii pe care DeCor Fashion Home ți le oferă GRATUIT pentru a îți ușura alegerile făcute.
După stabilirea materialelor și a tuturor detaliilor legate de confecționarea lor, se va efectua calculul final în funcție de alegerea făcută.

DECOR FASHION HOME • Perdele; • Draperii; • Storuri romane; • Falduri; • Rolete; • Plisee; • Covoare; • Cuverturi de pat; • Lenjerii de pat; • Accesorii pentru perdele și draperii; • Sisteme de prindere (galerii, șina PVC, șină metalică).

Cel mai mare magazin de Perdele și Draperii din Pitești și Județul Argeș
Pitești, Calea Câmpulung, Nr. 1 D (În incinta Complexului Slava, et. 1)
Telefon: 0752.033.012 
perdele slava
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești