anchetaonline.ro

(VIDEO) Autoutilitară în flăcări! 3 oameni se aflau în interior

de | 16.04.2022 19:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

O autoutilitară a fost cuprinsă de flăcări, sâmbătă seara, pe A1, la kilometrul 80, pe sensul către București. Potrivit șoferului, motorul vehiculului s-a oprit în mers, iar apoi a izbucnit incendiul.

În interioul autoutilitarei se aflau trei persoane, care s-au evacuat la timp. Din fericire, nu au existat victime în urma incidentului.

Pompierii de la Detașamentul Bradu s-au deplasat la fața locului pentru localizarea și lichidarea incendiului. Două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au ajuns în zona respectivă. Echipajele au constatat că autoutilitara ardea generalizat.

În timpul intervenției, traficul rutier a fost oprit.

incendiu-autoutilitara (2)

Foto: ISU Argeș

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este scurgerea lichidelor combustibile pe elementele încinse ale mașinii (sistemul de evacuare)”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Amintim că astăzi, în jurul prânzului, un alt incendiu la o autoutilitară a avut loc pe A1, la kilometrul 98. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Citește, de asemenea, pe ancheta online:

Intervenție pompieri

Incendiu pe A1 București-Pitești! O autoutilitară a luat foc

Foto/ video: ISU Argeș

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | Bradu | ISU | ISU Argeș | SMURD
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: