„Șmecher” din Pitești – lăsat fără permis!

de | 20.10.2022 10:28 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Agresivitatea în traficul rutier este des întâlnită în România, fiind un comportament adoptat mai ales de cei care se cred mai presus de către ceilalți participanți la trafic.

Un șofer de 39 de ani, din Pitești, a fost potolit de polițiști, după ce a manifestat un astfel de comportament față de un coleg de trafic.

Mai exact, bărbatul se deplasa pe strada Negru Vodă din Pitești, când a început să fie agresiv față de un alt șofer. Potrivit polițiștilor, piteșteanul conducea autoturismul la distanță redusă față de autovehiculul din fața sa și folosea în mod repetat semnalele luminoase, cu scopul de a-l obliga pe celălalt șofer să elibereze banda de circulație. Mai mult, piteșteanul a început să îl înjure pe conducătorul auto.

Polițiștii s-au sesizat, iar în urma comportamentului agresiv, șoferul a fost amendat cu 580 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării pentru 30 de zile. De asemenea, bărbatul a mai primit o amendă de 1.500 de lei pentru normele de conviețuire socială, având în vedere injuriile adresate.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pericol de îmbolnăvire! Fast-food-uri din Pitești amendate de ANPC

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: