anchetaonline.ro

Moarte suspectă! Un angajat al Aeroportului Timișoara a fost găsit decedat în birou!

de | 29.01.2023 10:54 | Știri, Eveniment, Național

Un angajat al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, în vârstă de 62 de ani, a fost găsit mort în propriul birou de la aeroport, după ce a rămas să lucreze în tura de noapte, potrivit Adevărul.

Întregul incident a fost ținut ascuns de public, însă un alt eveniment înfiorător s-a petrecut. După ce un pasager al unui avion Valencia – Timișoara a decedat, mai multe surse din cadrul Aeroportului Timișoara au precizat pentru „Adevărul” că, în urmă cu o săptămână, în noaptea de 21 ianuarie 2023 spre 22 ianuarie 2023, la Aeroportul din Timișoara a murit și un angajat al instituției. Bărbatul, care era IT-ist, a fost găsit fără suflare chiar în birou, precizează sursa citată.

Directorul aeroportului a confirmat evenimentul și a adăugat că bărbatul chiar a rămas la birou în afara orelor de program. Mai mult de atât, acesta a declarat că bărbatul era fost angajat SRI.

Familia acestuia i-a contactat, în cursul dimineții, pe reprezentanții aeroportului, după ce nu au reușit să dea de el. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul era decedat în biroul său.

Există suspiciunile că bărbatul a murit în urma unui infarct, însă nu se cunosc cauzele exacte ale decesului.

 

Sursa Foto mediafax.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O tânără de 20 de ani a murit pe loc după ce a căzut de la etaj!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: