Șocant! Mario Iorgulescu prins de carabinieri și dus la o clinică pentru boli psihice, după ce a fugit din clinica din Italia în care era internat

de | 15.05.2023 20:27 | Național, Eveniment, Știri

Un eveniment șocant a avut loc în Italia, acolo unde Mario Iorgulescu a fugit din clinica în care se afla internat.

Acesta a fost prins de carabinieri și dus la un spital pentru boli psihice, acolo de unde, a fost dus la o altă clinică pentru boli psihice, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

Mario Iorgulescu s-a ales cu o condamnare de 15 ani și opt luni de închisoare pentru omor, după ce, în 2019, în urma unui accident, acesta a ucis o persoană.

Bărbatul conducea bolidul de lux pe care îl primise cadou de la tatăl său. În urma expertizei, s-a constat că tânărul a apăsat accelerația la maxim și nu a acționat deloc frâna.

Mai mult, anchetatorii au descoperit că Mario Iorgulescu consumase alcool, dar și substanțe interzise, conform Antena 3 CNN.

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier pe DN1! Trei mașini implicate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole