Șocant! Un copil de 1 an a murit după ce s-a strangulat cu un cablu de încărcare

de | 25.10.2022 21:03 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Caz șocant într-o familie din localitatea Nistorești, județul Vrancea. Un copilaș de doar un an și-a pierdut viața, luni, după ce s-a strangulat cu un cablu al unui telefon mobil.

Băiețelul se afla în casă alături de mama, fratele și bunicul său. La un moment dat, bunicul l-a găsit pe micuț în stare de inconștiență și au sunat de urgență la 112.

După ce fost alertate autoritățile, familia a luat copilașul, plecând cu un autoturism în întâmpinarea ambulanței.

Însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, micuțul nu a putut fi salvat.

Este vorba de un copil de un an, adus de părinţi la medicul de familie din localitate şi împreună s-au deplasat către staţia de ambulanţă de la Năruja. Copilul, aflat în stop cardiac respirator, a fost preluat pe traseu de o ambulanţă cu asistent medical, care a început manevrele de resuscitare. Între timp, la faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă cu medic. Manevrele de resuscitare au fost continuate timp de o oră şi 30 de minute, dar, din păcate, fără răspuns”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Micuțul prezenta o traumă la nivelul gâtului şi o echimoză frontală, produsă de stragularea accidentală cu un cablu de încărcare al telefonului mobil.

Oamenii legii au deschis dosar penal de ucidere din culpă, iar cauza morții va fi stabilită în urma necropsiei.

Foto Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident mortal în Pitești! Mașină zdrobită de tren!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: