Un șofer a fost arestat preventiv, după ce a condus cu alcoolemia de 3,47!

de | 12.02.2024 19:17 | Știri, Eveniment

Un conducător auto a fost arestat preventiv de Judecătoria Mangalia, după ce s-a urcat la volan cu o alcoolemiede 3,47 g/l alcool pur în sânge.

Mai mult de atât, șoferul nu deţinea permis de conducere, iar mașina nu avea montate plăcuţele de înmatriculare, conform Digi24.

În noaptea de 10/11.02.2024, în jurul orei 00:15, B.C. a fost depistat în timp ce conducea autoturismul AUDI A4, care nu avea montate plăcuţele cu nr. de înmatriculare şi avea un mers sinuos, în urma verificărilor constatându-se că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Mangalia, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, în urma testării rezultând o îmbibaţie alcoolică de 3.47 g/l alcool pur în sânge”, au informat procurorii, potrivit News.ro.

Individul a fost prezentat Judecătoriei Mangalia care a decis arestarea sa preventivă.

expressdebanat.ro/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Furt de lemne în Argeș! Bărbatul s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: