anchetaonline.ro

Șofer argeșean- condamnat la închisoare! A fost prins conducând beat

de | 21.12.2022 14:44 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un șofer în vârstă de 53 de ani, din localitatea Beleți-Negrești, a fost condamnat la trei ani de închisoare.

Bărbatul a fost încarcerat în urma săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Omul a fost prins beat, la volanul mașinii, de mai multe ori de către polițiștii rutieri.

Acum, bărbatul va sta în închisoare, în următorii trei ani, mandatul de executare a pedepsei închisorii fiind emis de Judecătoria Pitești.

Peste 150 de sancțiuni contravenționale în 24 de ore

În numai 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au dat peste 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei. De asemenea, au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 17 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii argeșeni recomandă să circulați prudent, să nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante în trafic, să respectați limitele legale de viteză și să păstrați o distanță de siguranță mai mare față de autovehiculul care circulă în fața dumneavoastră, în special în condiții meteo nefavorabile.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv Botoșaneanul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Patronii unor firme de construcții din Argeș- cercetați pentru evaziune fiscală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: