Jandarmii argeșeni, mesagerii lui Moș Crăciun pentru Daria, o elevă din Budeasa

de | 21.12.2022 15:02 | Știri, Administrație, Județean

  • Jandarmii argeșeni, mesagerii Moșului!

Apropierea sărbătorilor ne face să ne gândim mai des la cei pentru care viața nu este chiar ușoară…”, transmit reprezentanții IJJ Argeș. 

Aceștia au aflat povestea Dariei, o elevă a Școlii Gimnaziale Budeasa și au demarat o campanie în interiorul instituției, intitulată “Tu ce faci cu 5 lei? Ștafeta Faptelor Bune”, reușind să strângă suma necesară pentru achiziționarea unui laptop și a unei imprimante pentru fată.

 

jandarmii arges

 

Daria, deși este crescută doar de bunica în vârstă de aproape 80 de ani, este o elevă conștiincioasă, cu rezultate foarte bune la învățătură.

Jandarmii argeșeni sau „mesagerii lui Moș Crăciun”, așa cum au fost numiți de către profesoarele Dariei, au mers astăzi cu daruri acasă la fetiță, reușind astfel, din puțin lor să realizeze mult.

 

jandarmii arges

 

Jandarmeria Argeș va lansa în continuare către alte instituții din țară provocarea de a accepta “Ștafeta Faptelor Bune”, sperând astfel să motiveze cât mai multe persoane să ofere un ajutor celor care au cu adevărat nevoie.

 

Foto: IJJ Argeș

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IJJ Argeș

Ultimele articole