Un șofer băut care conducea un microbuz plin de elevi – a încercat să fugă de Poliție!

de | 14.02.2023 22:00 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat de 37 de ani, din Boșca, județul Caraș-severin, a fost depistat băut la volan, în cursul zilei de marți.

Bărbatul, care este șofer al unui microbuz școlar, a virat rapid dreapta pentru a se sustrage controlului. Acesta transporta cu un microbuz local, mai mulți elevi de la școală către case, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat că șoferul microbuzului avea o alcoolemie de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform Digi24.

La vederea echipajului de poliție conducătorul microbuzului a virat dreapta cu scopul de a se sustrage verificărilor, acesta fiind oprit după circa 50 de metri, pe strada lăturalnică. După testarea cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii l-au condus imediat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a precizat, marți, Poliția Caraș-Severin, potrivit Mediafax.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. Bărbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Foto descriptiv.

Sursa Foto ct100.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr din Argeș – internat într-un centru de detenție după ce a furat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole