Șofer drogat cu 3 tipuri de substanțe – avea din dotare, și sabia în mașină!

de | 10.09.2023 11:13 | Știri, Eveniment

Un șofer din București nu a putut sa nu iasă în evidență, în ochii organelor de lege, după ce a fost prins, în cursul serii de ieri, cu o sabie în mașină.

Mai mult de atât, în urma Drugtest-ului, rezultat a fost pozitiv nu pentru unu sau două, ci pentru trei substanțe interzise.

După ce polițiștii de la Brigada Rutieră au împânzit Capitala și au controlat sute de șoferi, patru dintre aceștia s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat drogați sau băuți la volan.

În timpul percheziționării autotursimului, polițiștii au găsit mai multe pastile și o sabie.

În urma testării cu aparatul drugtest, a indicat că acesta avea în organism trei substanțe psihoactive. El a fost condus la sediul INML în vederea recoltării de probe biologice. De asemenea s-a întocmit un dosar de cercetare penală”, a precizat Andrea Arșintescu, inspector principal, potrivit Antena 3 CNN.

 

Descriptiv.
Sursa infotr.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole