Atenție șoferi! Evitați deplasările în Brașov săptămâna viitoare!

de | 27.01.2024 18:23 | Național, Lifestyle

  • Protestele transportatorilor și fermierilor continuă!

În zilele de 29,30 și 31 ianuarie sunt anunțate mitinguri de protest în Brașov.

Luni, marți și miercuri transportatorii și agricultorii vor circula prin oraș cu 50 de camioane, capuri tractoare, utilaje agricole, tractoare, autoturisme de transport persoane, între orele 11:00 și 15:00, conform aprobării obținută de la autorități.

protest tractoare

Foto: Inquam Photos / Marian Calestru

Primul traseu stabilit cuprinde următoarele: B-dul Grivitei, sens giratoriu Onix, str. Iuliu Maniu, Casa Armatei, B-dul Eroilor, str. 15 Noiembrie, Calea București și pâna la Podul Dârste.

Traseul al 2 lea vizează: Podul Dârste, Calea București, B-dul Saturn, B-dul Alexandru Vlahuță și str. Harmanului.

La protest se vor folosi ca semne distinctive, afișe inscripționate, aplicate la loc vizibil ( parbriz, partea dreapta) și ecusoane pentru organizatori.

 

Atât organizatorii cât și participanții la adunare/protest sunt obligați să respecte legislația în vigoare ( LEGE nr. 60 din 23 septembrie 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice)”, se mai precizează într-un comunicat publicat de mytex.ro

 

Foto: Inquam Photos / Marian Calestru

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cazul mână găsită la Dragoslavele! A fost reținut FIUL VICTIMEI!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brasov

Ultimele articole