Șoferiță de 55 de ani lăsată fără permis după ce a trecut pe roșu!

de | 08.02.2024 16:02 | Județean, Eveniment

Din păcate, tot mai mulți șoferi încalcă cu bună știință regulile de circulație. La fel s-a întâmplat și cu o șoferiță de 55 de ani care a considerat că nu trebuie să aștepte culoarea verde a semaforului pentru a pătrunde în intersecție.

Femeia din Stâlpeni a fost surprinsă ieri, 07 februarie, de Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, în timp ce se deplasa pe raza localității Mioveni și nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune.

Nu se știe dacă șoferița a trecut pe roșu din neatenție sau a dat dovadă de tupeu, însă, prin acest gest ea a pus în pericol atât propria viață, cât și pe a celorlalți participanți la trafic.

Prin urmare, femeia a fost sancționată contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 30 de zile.

Ca urmare a celor constatate, cea în cauză a fost sancționată contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.”, transmite IPJ Argeș

Nerespectarea semnalizării semaforului poate duce la accidente soldate cu victime, însă acest lucru nu îi sperie mai deloc pe șoferi.

Sursă foto: Facebook Primăria Muncipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean reținut după ce a încălcat ordinul de protecție față de fosta concubină!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Pitești | Stâlpeni

Ultimele articole