Vineri la Teatrul Alexandru Davila puteți vedea spectacolul „DE TREI ORI VIAȚĂ”

de | 08.02.2024 15:58 | Pitești, Lifestyle

Consiliul Județean Argeș vă invită să participați vineri, 9 februarie la spectacolul „DE TREI ORI VIAȚĂ”.

la teatru

Foto: Facebook Teatrul Alexandru Davila Pitesti

Acesta va avea loc la Teatrul Alexandru Davila, în Sala Studio ,,Liviu Ciulei” la ora 19:00.

Autor este Yasmina Reza iar regia artistică este semnată Thomas Ciulei.

Totodată ilustrația muzicală îi aparține lui Thomas Ciulei, după Johann Sebastian Bach iar scenografia lui Andrei Răduț.

Cum poate un măr să schimbe cursul istoriei? Astrofizicianul Henri și soția sa Sonia, o femeie de afaceri, petrec o seară aproape liniștită acasă. Planurile lor sunt date peste cap pentru că deodată, Ines și Hubert, șeful lui Henri, sună la ușă, cu o zi mai devreme decât data programată! Cele patru personaje sunt prinse într-o plasă de convenții, pasiuni și frică de singurătate, între conversații despre univers și existența umană. În căutarea propriului sens, devine palpabilă nevoia de recunoaștere și stimă de sine. Sunt turnuri surprinzătoare, alianțe în schimbare și mereu noi variante de escaladare. Este o comedie tragică, strălucitoare, despre viață”, precizează Thomas Ciulei.

De precizat că vârsta acceptată la acest spectacol este de +16 ani.

Cei interesați pot achiziționa bilete de la agenția teatrală sau accesând următorul link https://www.mystage.ro/spectacole/de-trei-ori-viata-3989?af=57

Nu ratați o producție de succes despre convenții matrimoniale și aspirații profesionale!„, transmit reprezentanții Teatrului Davila. 

 


Citiți mai multe despre acest subiect, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Teatrul Alexandru Davila | Vedea

Ultimele articole