O șoferiță din Pitești s-a ales cu dosar penal

de | 03.04.2023 17:51 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

O șoferiță din Pitești s-a ales cu dosar penal

O șoferiță din Pitești s-a ales cu dosar penal după ce a urcat la volanul mașinii, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost oprită duminică seara, pentru un control de rutină, de către polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe bld. Nicolae Bălcescu. Oamenii legii au constatat că șoferița avea dreptul de a conduce suspendat.

Astfel, femeii din Pitești i s-a întocmit dosar penal, iar verificările continuă pentru a se stabili împrejurările în care fapta a fost săvârșită.

De asemenea, un bărbat de 57 de ani, din Pitești, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Pitești pe bld. Petrochimiștilor, în timp ce conducea o mașină, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Ca și în cazul șoferiței, a fost întocmit dosar penal și în acest caz, conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă.

Amenzi de peste 45.000 de lei în 24 de ore

Totodată, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au continuat în ultimele 24 de ore acțiunile pentru prevenirea și combaterea cauzelor care duc la producerea accidentelor rutiere, precum conducerea sub influența alcoolului sau a drogurilor.

În urma controalelor, au fost date 192 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 45.000 de lei. De asemenea, au fost reținute, urmând să fie suspendate, 13 permise de conducere, iar 12 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv Botosaneanul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Biciclist beat, lovit de mașină! A ajuns la spital

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: