Șoferițe vitezomane-trase pe dreapta de polițiștii argeșeni

de | 11.02.2024 13:20 | Eveniment, Județean

În ultimele 48 de ore, polițiștii argeșeni au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

În urma acțiunilor, polițiștii piteșteni au aplicat 789 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 163.000 de lei,. De asemenea, oamenii legii au reținut 30 permise de conducere și retras 30 certificate de înmatriculare.

Printre cei sancționați se află și o tânără de 19 ani, din Mioveni. Pe 09 februarie, tânăra a fost înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 107 km/h, în timp ce se deplasa pe strada Târgu din Vale din municipiul Pitești.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, tânăra 19 ani s-au ales cu o amendă de 1.485 de lei și cu permisul suspendat pentru 90 de zile.

În această situație s-a aflat și o tânără de 20 ani, din Pitești, care a fost înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 124 km/h, în timp ce se deplasa pe DN 7C, pe raza localității Băiculești.

În urma ispravei sale, tânăra a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 120 de zile.

Foto descriptiv ziarulunirea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cântăreţul Alex Velea – martor în cazul unei crime comise noaptea trecută

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Băiculești | Mioveni | Pitești