Un solist de 31 de ani a murit! A făcut accident vascular cerebral

de | 03.04.2023 22:06 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un solist de 31 de ani a murit! A făcut accident vascular cerebral

Un solist în vârstă de numai 31 de ani, al Ansamblului „Doina Oltului”, a murit luni, 3 aprilie. Este vorba despre Marian Toma, unul dintre cei mai iubiți cântăreți din zona Oltului.

Tânărul ar fi suferit un accident vascular cerebral, potrivit presei locale. Vestea nefericită privind decesul solistului a fost dată de reprezentanții Ansamblului Folcloric “Doina Oltului”.

Marian Toma era solist vocal în cadrul ansamblului din anul 2009, iar din 2019 a fost vocal de muzică populară şi uşoară, în cadrul Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Olt.

marian toma - Un solist de 31 de ani a murit! A făcut accident vascular cerebral

Foto Facebook

Absolvent al Facultăţii de Muzică Bucureşti, Maria şi-a dedicat scurta sa viaţă scenei şi publicului, Muzica a fost pasiunea lui cea mai mare şi a reuşit să-şi încânte de nenumărate ori semenii, primind aplauze la scenă deschisă. De asemenea, a insuflat dragostea pentru muzică şi multor copii ce i-au frecventat cursurile de chitară şi voce în cadrul Şcolii de Muzică «Marian Toma». Transmitem condoleanţe familiei şi celor apropiaţi. Astăzi, 2 aprilie 2023, lumina reflectoarelor s-a stins pentru Marian! Odihnă veşnică coleg şi prieten drag!”, au transmis reprezentanți Ansamblului Folcloric “Doina Oltului”.

Tânărul a acuzat o stare de rău, iar în cele din urmă a ajuns la spital. Însă, din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva. Conform Cancan, Marian Toma ar fi ajuns la UPU Slatina în cursul zilei de sâmbătă. Medicii au constatat că solistul suferise un accident vascular cerebral cu inundare masivă a creierului.

Artistul a fost transferat la un spital din Capitală, însă astăzi a decedat.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Doi soţi au fost arestaţi după ce și-au omorât fetița de 2 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole