anchetaonline.ro

Spațiu nou în cadrul Creșei nr. 18 din Prundu

de | 06.10.2022 10:13 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Joi, 6 octombrie, a fost inaugurat spațiul deschis pentru grupa nou înființată, în cadrul creșei din Pitești.

Spațiul este dotat cu o sală de clasă, dormitor, grup sanitar și oficiu, în cadrul Creșei nr. 18 Prundu, care este amplasată în incinta Școlii nr. 7 „Tudor Arghezi”, str. Horia, Cloșca și Crișan, nr. 7.

cresa pitesti 2 - Spațiu nou în cadrul Creșei nr. 18 din Prundu

Foto Facebook

Prin urmare, cei 20 de copii ale căror dosare de înscriere la Creșa nr. 18 Prundu au avut același punctaj, la înscrierile organizate în luna iunie 2022, vor forma o nouă grupă în cadrul creșei.

cresa pitesti 3 - Spațiu nou în cadrul Creșei nr. 18 din Prundu

Foto Facebook

Primăria Municipiului Pitești a finanțat integral lucrările de reparații și dotările necesare înființării noii grupe de creșă, de serviciile căreia vor beneficia 20 de copii cu domiciliul în cartierul Prundu. Valoarea totală a lucrărilor executate a fost de 92 264,79 lei, iar a dotărilor de 39 248, 27 lei”, a transmis Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Voucherele sociale alimentate cu a treia tranșă. Când vor intra pe card cei 250 lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: