Spitalul Mioveni – anunț important! Ambulatoriul este închis pe 14 și 17 aprilie

de | 14.04.2023 09:27 | Știri, Lifestyle, Mioveni

În intervalul 14 – 17 aprilie inclusiv, nu vor fi efectuate consultații la cabinetele din cadrul ambulatoriului de specialitate al Spitalului orășenesc Mioveni. Ambulatoriul va fi închis în zilele de vineri, 14 aprilie și luni, 17 aprilie, acestea fiind zile libere, conform prevederilor din Codul Muncii.
Luni, 18 aprilie, începând cu ora 8.00, activitatea cabinetelor din ambulatoriu va fi reluată, în program normal.
În această perioadă, când se înregistrează și numeroase solicitări din partea pacienților, asistența medială de urgență va fi asigurată doar de către Compartimentul de Primiri Urgenţe (CPU) din cadrul unității spitalicești.
Din păcate, la marile sărbători, sunt multe persoane care cer asistență medicală. Conducerea Spitalului Mioveni face apel la cetățenii orașului, dar și la cei din zonele limitrofe, recomandându-le să evite excesul de alimente și băuturi alcoolice, astfel încât să aibă parte de sărbători pascale reușite, fără vizite nedorite la CPU.
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole