Un sportiv de performanţă, în vârstă de 19 ani, a fost găsit spânzurat

de | 27.06.2023 18:48 | Știri, Eveniment, Național

Un tânăr în vârstă de 19 ani din localitatea Oprişeneşti, sportiv de performanţă la culturism, a fost găsit spânzurat în curtea locuinţei sale, conform Digi24.
A fost luată în calcul varianta unei sinucideri.

Poliţia a fost sesizată în legătură cu evenimentul, luni noapte, prin apel 112 de către o femeie. Aceasta a declarat că o persoană s-ar fi spânzurat în curtea unui imobil, scrie Agerpres.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, în localitatea Oprişeneşti, în curtea unui imobil fiind găsit un tânăr în vârstă de 19 ani, fără a prezenta urme de violenţă. Un echipaj al ambulanţei a intervenit la faţa locului, declarând decesul tânărului în cauză”, informează IPJ Brăila.

Din păcate, băiatul nu a lăsat vreun bilet de rămas-bun prin care să îşi explice gestul. Conform sursei citate, terminase clasa a XII-a, dar nu a putut susţine examenul de Bacalaureat, din cauza unei corigenţe.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto stirileprotv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr a intrat cu telefonul la examenul de BAC! A fost prins când i-a venit un mesaj RO-Alert

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: