Start vot! A început a doua etapă de bugetare participativă în Pitești!  4 proiecte în cursă!

de | 15.11.2022 08:30 | Știri, Administrație, Pitești

S-au înscris 6 proiecte și au fost selectate 4 pentru bugetare participativă în Pitești, aceasta fiind a doua sesiune, după prima, realizată în primăvară. Proiectul care va fi declarat câștigător în această iarnă va fi prins în lista de investiții a anului 2023.

Piteștenii pot vota doar dacă se înregistrează pe platforma https://eportal.primariapitesti.ro, sesiunea de alegere a proiectului câștigător încheindu-se pe 15 decembrie.

A început a doua ediție a programului de bugetare participativă a municipiului Pitești. Vă încurajez să vă implicați în procesul de luare a deciziilor privind prioritățile de investiții de interes local, prin stabilirea modalității de cheltuire a unei părți din bugetul local.”, este mesajul transmis de viceprimarul Mihai Mihăilescu, care a și oferit detalii pentru fiecare proiect.

»Reciclezi cu „Petrică”. Infrastructură educațională și socială în Pitești. Valoare investiție: 350.000 lei. Termen de implementare: 3 luni.

»Amenajare teren multifuncțional în Tudor Vladimirescu. Parcuri, spații verzi și locuri de joacă în cartierul Tudor Vladimirescu – în vecinătatea restaurantului Zahana. Valoare investiție: 308.800 lei. Termen de implementare: 12 luni.

»Placa Urbană – pasarelă sigură și verde pentru cetățeni. Infrastructură: străzi, alei, locuri de parcare, trotuare, zone pietonale pe str. Maior Gh. Șontu, bl. E3a, E3b, E3c, Placa Urbană. Valoare investiție: 400.000 lei. Termen de implementare: 12 luni.

»Modernizare parc Prundu Depou bl. B31. Parcuri, spații verzi și locuri de joacă pe Bd Petrochimistilor, nr. 6 bl. B31. Valoare investiție: 300.000 lei. Termen de implementare: 3 luni.

În sesiunea din primăvară au intrat în concurs 5 proiecte din 17 depuse. Proiectul care a adunat cele mai multe voturi, 111 adică, a avut ca obiectiv amenajarea unui teren multifuncțional pentru fotbal / baschet / tenis, în spațiul viran de pe strada Cornel Chiriac, din cartierul Prundu, în spatele Școlii 7.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole