Stimulentul financiar pentru nou-născuți a fost adoptat. 1.000 de lei pentru proaspeții părinți din Băiculești

de | 26.03.2024 11:16 | Rural, Politic

Liberalii argeșeni vin cu o veste bună pentru locuitorii din comuna Băiculșești: proaspeții părinți din localitate vor primi 1.000 de lei. Asta pentru că stimulentul financiar pentru nou-născuți a fost adoptat la Băiculești.

”Felicitări echipei PNL Baiculești Argeș, felicitări, Costel Voica, candidatul PNL la Primăria Băiculești. Liberalii de aici au luptat pentru adoptarea acestui proiect. Ne bucurăm că cetățenii din Băiculești vor primi această mână de ajutor atunci când își clădesc familia!

Acum, 50% + 1 de localități argeșene au adoptat acest proiect pentru părinți și copii. Mai sunt localități în care PNL luptă pentru tinerele familii și în care sperăm să vedem stimulentul adoptat!”, transmit cei de la PNL Argeș în informarea publicată pe pagina de Facebook.

De asemenea, potrivit sursei citate, iată lista localităților în care stimulentul financiar pentru nou-născuți este adoptat: Albeștii de Argeș, Albota, Arefu, Bascov, Băbana, Baiculești, Beleți-Negrești, Bogați, Boteni, Bradu, Brăduleț, Budeasa, Bughea de Jos, Căldăraru, Căteasca, Câmpulung, Cepari, Ciofrângeni, Cocu, Corbi, Coșești, Dâmbovicioara, Drăganu, Dobrești, Domnești, Dragoslavele, Leordeni, Lerești, Mălureni, Merișani, Micești, Mioveni, Moșoaia, Mușătești, Negrași, Oarja, Poienarii de Argeș, Poienarii de Muscel, Popești, Priboieni, Rucăr, Rociu, Sălătrucu, Săpata, Stâlpeni, Ștefănești, Teiu, Valea Danului, Valea Iașului, Vedea, Vlădești și Vulturești.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Schimbare majoră în școlile din România. Anunţul ministrului Educaţiei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș