Se oprește apa potabilă la Albota în zilele de 27 şi 28 martie 

de | 26.03.2024 11:20 | Județean, Administrație

În zilele de 27 şi 28 martie 2024, societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa lucrări de spălare şi igienizare a rezervoarelor de înmagazinare a apei din satele Frăteşti şi Cerbu.

Alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă în intervalul orar 9:00–18:00.

De această oprire vor fi afectați utilizatorii din comuna Albota, după cum urmează:

  • miercuri 27 martie, utilizatorii din satul Frăteşti şi strada Dealul Ursului
  • joi 28 martie utilizatorii din satul Cerbu şi străzile Toneşti, Linia Mare, Linia Mică, Principală (DN65), Cerbu Deal.

Societatea își cere scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigură că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Reprezentanții societății recomandă de asemenea consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Call center apa canal

Mai multe informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă puteți adresa la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. Totodată informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

 

Foto Digi 24

 

Citiți, de asemenera, pe anchetaonline.ro:

Important pentru femei! Mamografii 3D la Spitalul Orășenesc Mioveni – vezi cât costă!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota