Strada Ana Ipătescu, vecină Bisericii Catolice – la un pas să devină parcare

de | 23.08.2022 08:29 | Știri, Administrație, Pitești

Una dintre străduțele centrale ale municipiului Pitești, str. Ana Ipătescu, a fost la un pas să devină parcare.

Neoficial, chiar are acest rol, fiind flancată – de-o parte și de alta- de mașini, însă este utilizată și pentru tranzit. Strada de câțiva zeci de metri, care începe din zona Bisericii Catolice, face legătura între Bulevardul Republicii și Bulevardul I.C Brătianu, fiind folosită adesea ca și scurtătură, pentru a se evita str. Maternității.

Fiind îngustă și aglomerată din cauza mașinilor parcate, Ana Ipătescu devine – la orele de vârf – unul dintre locurile din Pitești în care sunt înregistrate blocaje semnificative. Mai mult, acest tranzit îngâtuie și circulația pe I.C Brătianu, din cauza celor care vor să iasă de pe această străduță. Din aceste motive, în comisa de circulație a Primăriei Pitești, în ședința din 18 august, s-a propus închiderea circulației auto pe strada Ana Ipătescu și transformarea ei în parcare, însă solicitarea a fost respinsă.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulevardul Republicii | Pitești