Ei sunt elevii piteșteni care vor merge în tabără la Zlatibor

de | 03.07.2023 18:00 | Știri, Administrație, Lifestyle, Pitești

22 de elevii piteșteni cu rezultate bune la învățătură vor merge în perioada 7 – 17 iulie în tabăra internațională de la Zlatibor, dar și în Kragujevac – Serbia. Un grup similar din Kragujevac va veni, în tabără, pe litoralul Mării Negre, în perioada 9-14 iulie, urmând să viziteze și Piteștiul.

”I-am cunoscut astăzi pe cei 22 de elevi cu rezultate foarte bune la învățătură, selectați să plece, între 7 și 17 iulie, în tabăra internațională de la Zlatibor, dar și în Kragujevac – Serbia, unde să ne reprezinte cu drag orașul!

Tinerii provin din toate unitățile de învățământ cu clase V-VIII și sunt însoțiți de cadre didactice desemnate de Inspectoratul Școlar Județean Argeș.

Un grup similar din Kragujevac, compus din elevi și însoțitorii lor, va veni, în tabără, pe litoralul Mării Negre, în perioada 9-14 iulie, urmând să viziteze și Piteștiul.

Organizarea taberei de vară este asigurată prin reciprocitate, toate cheltuielile fiind suportate de Primăria Pitești, respectiv de Primăria Kragujevac.

Vacanță frumoasă adolescenților din orașele înfrățite!”, a scris primarul Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Felicitată de primarul Cristian Gentea la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești