S-a suplimentat numărul locurilor. Noi bilete de tratament balnear

de | 15.10.2023 11:18 | Național, Administrație

Veste bună pentru pensionari. Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a anunțat de curândse suplimentează numărul biletelor de tratament balnear pentru acest an. Astfel, cei care nu au beneficiat în acest an de un bilet de tratament mai au o șansă.

Pentru acest an numărul biletelor de tratament balnear a fost stabilit, inițial, la peste 60.000. Zilele trecute CNPP, prin intermediul caselor teritoriale de pensii, a anunțat că pune la dispoziția pensionarilor și asiguraților sistemului public de pensii noi bilete de tratament balnear în perioada imediat următoare. CNPP a semnat noi contracte subsecvente cu operatorii de turism balnear aflați în relație contractuală cu instituția.Se asigură, astfel, un număr suplimentar de 10.000 locuri, disponibile până la sfârșitul anului în curs, respectiv pentru seriile 15 – 18. Persoanele interesate sunt așteptate la sediile caselor teritoriale de pensii sau în mediul online pentru a solicita aceste bilete”, a anunțat CNPP în comunicatul publicat. Biletele de tratament se acordă persoanelor îndreptățite, la cerere, fiecare dintre acestea putând beneficia, în cursul unui an calendaristic, de un singur bilet de tratament. Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile. 

Foto descriptiv. Sursă foto: doctorulzilei.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

De luni. Accesul camioanelor de marfă în portul Constanța se va face doar pe baza rezervării în aplicația dedicată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNPP

Ultimele articole