Se schimbă vremea! Diferență de până la 10 grade într-o zi!

de | 15.10.2023 10:25 | Național, Importante, Lifestyle

Meteorologii anunță că vremea se va răci semnificativ, astăzi, 15 octombrie, în vestul și nordul teritoriului, iar măine și în restul țării.

vreme frig ploaie

Va ploua iar în zonele de munte, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp și izolat 20…25 l/mp.

ANM mai informează că în noaptea de duminică spre luni se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare în nordul Carpaților Orientali, iar la altitudini mai mari de 1700 m și în restul masivelor montane.

Pe lângă precipitații, vântul se va intensifica temporar în majoritatea zonelor.

vremea ANM

Administrația Țațională de meteorologie anunță de asemenea că în intervalul 15 octombrie, ora 18:00 – 16 octombrie, ora 12:00 vântul va prezenta intensificări în sudul Transilvaniei și al Olteniei, în Dobrogea, cea mai mare parte a Moldovei și în sud-vestul și estul Munteniei, cu viteze de 55…65 km/h.

Totodată, în Carpații Meridionali și de Curbură, în special la altitudini de peste 1700 m, vor fi rafale în general de 80…110 km/h.

Nu uitați umbrelele și să vă îmbrăcați bine deoarece meteorologii informează că între ziua de astăzi și cea de mâine, vor fi diferențe de până la 10 grade între temperaturile maxime.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Analize şi consultaţii gratuite chiar și la clinicile cu plafonul de fonduri epuizat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM

Ultimele articole