Tânăr de 15 ani, suspectat că a tăiat anvelopele a peste 20 de maşini

de | 26.09.2023 00:09 | Național, Eveniment

Un incident neobişnuit a avut loc în acest weekend la Constanţa!

Proprietarii mai multor mașini parcate, într-un cartier din municipiul Constanţa, şi-au găsit cauciucurile tăiate.

Potrivit news.ro, cel care ar fi vandalizat mașinile ar fi un băiat de 15 ani. El este suspectat că a tăiat anvelopele a peste 20 de maşini, cu un cuțit.

În mai puţin de 48 de ore de la comiterea faptei, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Secţia 5 Poliţie au identificat persoana bănuită ca fiind un minor, de 15 ani. Cercetările în acest caz continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, au transmis, luni seara, reprezentanţii IPJ Constanţa.
Totul s-ar fi petrecut sâmbătă, iar poliţiştii au ajuns la el în urma unei sesizări venite duminică, 24 septembrie, din partea unui constănțean care reclama că îşi găsise maşina, pe care o parcase pe strada Şoseaua din Vii, cu cauciucurile tăiate.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că peste 20 de alte autoturisme, parcate pe strada Şoseaua din Vii şi pe străzile învecinate, prezintă distrugeri la anvelope”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.
În urma verificărilor, oamenii legii au ajuns la tânărul de 15 ani.
În cauză, oamenii legii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, iar cercetările continuă.
sursă foto antena3.ro
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constanța