Un tânăr de 19 ani a băgat piciorul în accelerație și a „zburat” cu 114 km/h prin Pitești!

de | 25.01.2023 14:51 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat, în cursul zilei de marți, 24 ianuarie, un tânăr de 19 ani, din Albota, ce conducea un autoturism pe bulevardul Frații Golești din Pitești.

Băiatul a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h, iar drept urmare a abaterii constatate, acesta s-a ales cu o amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Mai mult de atât, un alt șofer a fost depistat, tot în cursul zilei de marți, 24 ianuarie, de către polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni cu viteză excesivă.

Astfel, este vorba despre un bărbat de 44 ani, din comuna Filipeștii de Târg, județul Prahova, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Leordeni, cu viteza de 105 km/h.

De asemenea, acesta s-a ales cu o amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto universulargesean.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O femeie a fost arestată după ce l-a mușcat de genunchi pe iubitul ei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole