Un bărbat din Câmpulung prins de jandarmi cu cuțitul în borsetă

de | 25.01.2023 14:35 | Știri, Câmpulung Muscel, Eveniment, Județean

 

Jandarmii argeșeni au găsit asupra unui bărbat din Câmpulung Muscel, un cuțit cu lama de aproximativ 10 centimetri.

Echipajul de jandarmerie se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona Câmpulung. La un moment dat jandarmii au observat un bărbat de aproximativ 30 de ani, cunoscut cu antecedente penale, într-un local de pe strada Negru Vodă, care avea asupra sa o borsetă.

La efectuarea controlului corporal preventiv, în borseta bărbatului, a fost găsit un cuțit Butterfly cu lama de 10 centimetri.

 

cuțitul jandarmi cuțitul jandarmi

 

Jandarmii argeșeni au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 372, alin. (1) Cod Penal: portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

De menționat că documentele întocmite au fost apoi predate organelor de cercetare ale poliției, în vederea continuării cercetărilor.

 

Foto: IJJ Argeș

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IJJ Argeș