Un tânăr de 20 de ani a violat o femeie de 88 de ani, a jefuit-o și a fugit!

de | 29.01.2023 19:06 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment halucinant a avut loc în cursul nopții trecute în Vrancea, comuna Gugeşti.

O femeie de 88 de ani a fost violată de un tânăr de 20 de ani care, la plecarea sa, i-a sustras mai multe bunuri din casă. Acum, bărbatul este audiat de către polițiști, potrivit Digi24.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 în această dimineaţa, la ora 05.55, cu privire la faptul că azi-noapte, în jurul orei 23,30, un bărbat a pătruns în locuinţa unei femei în vârstă de 88 ani şi ar fi violat-o, amenințând-o cu acte de violență.

Poliţiştii au identificat bărbatul de 20 ani, bănuit şi de faptul că ar fi lovit victima şi i-ar fi sustras unele bunuri din locuinţă. Acesta se află în custodia poliţiştilor pentru audieri şi luarea măsurilor legale”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

Cercetările sunt efectuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto ziarulincomod.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonine.ro

A luat un șofer la bătaie în trafic! Acum este reținut!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole