Cine sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea de la America Express 2023

de | 29.01.2023 20:00 | Lifestyle, Național, Știri

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt una dintre echipele care s-au aventurat pe ”Drumul Aurului” în ”America Express 2023”. Atât Bordea, cât și Cortea sunt comedianți.

În ”America Express 2023” au intrat în competiție 9 cupluri: chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Cine este Nelu Cortea?

Actorul Ioan Mihai Cortea, cunoscut drept Nelu Cortea, e comediat și are 36 de ani, potrivit celor de la spynews.ro. Clujean, Nelu Cortea a absolvit Universitatea Națioanală de Artă Teatrală și Cinematografică din București unde și-a făcut studiile universitare de master. Acesta a făcut parte din mai multe distribuiții și a jucat în mai multe spectacole pe scenă. De ceva vreme este coleg cu comediantul Cătălin Bordea. S-a apucat de stand-up comedy la îndemnul prietenilor săi: Micutzu și Bordea. Este căsătorit și are doi copii: o fetiță și un băiat. Bordea și Cortea se cunosc bine și au decis să meargă împreună în competiția de la Antena 1.

Cine este Cătălin Bordea?

Cătălin Bordea s-a născut pe 16 decembrie 1984, în Botoșani și este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, aflându-se în topuri alături de Micutzu (Cosmin Nedelcu), Vio (Viorel Dragu), Teo (Claudiu Teohari), Costel (Constantin Bojog), etc., potrivit kfetele.ro A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică ”I.L. Caragiale” din București. A făcut parte din producții românești de mare succes, unele dintre acestea fiind ”La Bloc” sau ”Fete cu lipici”. Pentru mai bine de 10 ani, Cătălin Bordea a avut rolul de coprezentator la o emisiune, alături de Dan Capatos. Bordea s-a făcut remarcat, de-a lungul timpului, în show-urile sale de stand-up comedy.

Sursă foto: spynews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a aflat cine a câștigat America Express! Filmările s-au încheiat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: