A luat un șofer la bătaie în trafic! Acum este reținut!

de | 29.01.2023 17:37 | Știri, Eveniment, Județean

Un bărbat care a luat la bătaie un șofer, în trafic, în urma unei neînțelegeri în trafic, este acum reținut de polițiști.

Evenimentul ar fi avut loc în zona pietonală a oraşului Horezu, acolo unde bărbatul fi lovit cu pumnii un şofer şi i-ar fi distrus luneta şi oglinda maşinii acestuia.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat instanţei, duminică, pentru dispunerea unor măsuri preventive, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, conform Digi24.

La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 11,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Horezu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în faţa unui magazin din oraşul Horezu se află în desfăşurare un conflict între mai mulţi bărbaţi. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat persoanele implicate, ulterior fiind conduse la sediul Poliţiei, în vederea stabilirii situaţiei de fapt. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat, în timp ce se afla în zona pietonală a oraşului Horezu, pe baza unei neînţelegeri în trafic, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, care l-ar fi lovit cu pumnii în zona feţei şi a corpului, distrugându-i, totodată, luneta şi oglinda din partea dreaptă a autoturismului şi tulburând ordinea şi liniştea publică”, a declarat sursa citată de Agerpres.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru infracţiunile de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

 

Foto descriptiv.

Sursa Fot Hot News

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Au încercat să spargă un ATM-ul și au generat un incendiu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole