Un tânăr de 21 de ani s-a spânzurat în pădure, înainte să-şi vadă copilul de şase luni!

de | 08.09.2023 13:08 | Știri, Eveniment

O tragedie a avut loc într-o pădure din județul Iași. Un tânăr în vârstă de 21 de ani, s-a spânzurat într-o pădure de lângă Hârlău, înainte să își vadă bebelușul de 6 luni, potrivit Antena 3 CNN.

Tânărul, care era despărțit de mama copilului, a mers alături de doi prieteni la locul tragediei și i-a rugat să-l lase lângă un copac, apoi să meargă la fosta sa parteneră și să o roage să vină cu bebelușul.

Din păcate, acesta nu a mai așteptat ca aceștia să se întoarcă și a recurs la gestul șocant.

Poliția desfășoară o anchetă în acest caz pentru a determina circumstanțele exacte ale sinuciderii.

La data de 6 septembrie anul curent, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia a plecat de la domiciliu din data de 05 septembrie a.c. și nu a mai revenit.

Din cercetările efectuate de către polițiști, tânărul a fost găsit decedat într-o pădure din comuna Scobinți.

Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a informat IPJ Iași, conform sursei citate.

 

Foto descriptiv.

stirileprotv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Băiețelul de 3 ani, care a fost aruncat acum 3 săptămâni de la etajul unui motel de către mama sa – Și-a revenit din comă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iași

Ultimele articole