Tânăr de 22 de ani fără permis – a luat mașina cumnatului și a făcut accident în Argeș!

de | 26.01.2023 15:37 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au continuat, în cursul zilei de astăzi, 26 ianuarie, cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără drept și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, și au reținut un tânăr de 22 de ani, din Slobozia.

Din cercetările efectuate de către polițiști, s-a constat că în noaptea de 24 spre 25 ianuarie, în jurul orei 22:30, tânărul a fost depistat conducând un autoturism aparținând cumnatului său. Băiatul nu posedă permis de conducere, iar pe DJ 703 B, pe raza localității de domiciliu, acesta a și fost implicat într-un accident rutier din care au rezultat doar pagube materiale.

Mai mult de atât, băiatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, ulterior fiind condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma administrării probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv.

Sursa Foto eMaramures

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Conducea cu 110 km/h prin Pitești și a rămas pieton!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: