Un tânăr din Câmpulung, care se afla în arest la domiciliu, a fost prins de 5 ori în afara locuinței!

de | 18.09.2023 17:43 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au depistat, în cursul zilei de 28 august, un bărbat de 24 de ani, din municipiul Câmpulung, care era cercetat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, în timp ce se afla în afara imobilului.

Acesta s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii de investigații criminale au comunicat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung aspectele constatate.

Mai mult de atât, bărbatul a fost depistat și în ziua de 15 septembrie, în afara locuinței stabilite, chiar de două ori. Este vorba despre orele 19:00 și 22:30.

Totodată, acesta a fost prins și în cursul zilei de 17 septembrie, în jurul orelor 16:30 și 21:00.

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru fiecare dintre situațiile ulterioare de încălcare a măsurii arestului la domiciliu, cu propunere de înlocuire a măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Bărbatul a fost încarcerat, în ziua de 14 iunie, în baza unui Mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, emis de Judecătoria Câmpulung, ca urmare a înlocuirii măsurii preventive de control judiciar, dispusă în urma sesizării instanței de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

De asemenea, propunerea de înlocuire a măsurii preventive a controlului judiciar, sub efectul căreia se afla, la acel moment, bărbatul în cauză, a fost sesizată de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, ca urmare a încălcării, în mod repetat, a obligațiilor dispuse.

Cercetările se desfășoară într-un dosar penal privind săvârșirea, în ziua de 04 aprilie a.c., a unei infracțiuni de distrugere, săvârșită prin incendiere, a unor bunuri aflate în imobilul în care persoana în cauză, la acel moment în vârstă de 23 de ani. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în seara aceleiași zile, respectiv 04 aprilie, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua următoare, față de acesta a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.”, transmite IPJ Arges.


Știrea inițială:

În ziua de 04 aprilie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că la un imobil aflat într-un bloc de locuințe din Câmpulung, s-a produs un incendiu.
După intervenția pompierilor, care au localizat și stins incendiul, s-a stabilit că acesta a fost provocat prin folosirea intenționată a sursei de aprindere.
În urma investigațiilor preliminare și a concluziei privind cauza incendiului, polițiștii de ordine publică au depistat în scurt timp persoana bănuită, respectiv locatarul imobilului în cauză, de 23 de ani, din Câmpulung.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere săvârșită prin incendiere, conform art. 254 alin. 4 din Codul Penal.
Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.
După administrarea probatoriului, în seara zilei de 04 aprilie, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 05 aprilie, să fie prezentat în fața supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unor măsuri preventive.”, este comunicatul de presă, transmis la acea vreme, de IPJ Argeș.

 

Sursa Foto Adevarul

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi piteșteni au fost sancționați dur de polițiști! Cum au fost prinși

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole