Un tânăr a fost tâhărit de 4 indivizi cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, în Pitești! Agresorii au fost reținuți!

de | 18.04.2024 18:16 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astfel, polițiștii au reținut, la data de 2 aprilie, trei tineri și au identificat și reținut un al patrulea tânăr, de 15 ani.

Astfel, cei patru ar fi tâlhărit, în noaptea de 10 spre 11 martie, în urma unei înțelegeri prealabile, un alt tânăr, în timp ce se aflau pe bulevardul Republicii din Pitești, de o brățară de aur pe care o avea asupra sa.

Reamintim faptul că, la data de 02 aprilie a.c., trei dintre tinerii bănuiți de săvârșirea faptei, de 18, 17, respectiv 15 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

La data de 17 aprilie a.c., cel de-al patrulea tânăr, de 15 ani, a fost depistat de polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac, fiind condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, în baza unui mandat de aducere.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 18 aprilie a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș.

 

Sursa Foto europafm.ro/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole