Gheorghe Lupescu, fostul comandant al Jandarmeriei Argeș candidează la Dobrești!

de | 18.04.2024 19:05 | Rural, Politic

După ce Dorin Mărășoiu, președintele Partidul Mișcarea România Suverană (MRS) – filiala Argeș și fost vicepreședinte CJ Argeș, a anunțat de curând că intră în cursa electorală pentru funcția de președintele al Consiliului Județean Argeș, iată că MRS Argeș vine cu o nouă informație care poate răsturna unele calcule electorale. Mai precis, potrivit informațiilor primite, Lupescu Gheorghe, fostul comandant al Jandarmeriei Argeș, intră în cursa electorală pentru funcția de primar la Dobrești.

Sursă foto: Facebook MRS - Partidul Mișcarea România Suverană Pitești.

Remus Chivescu și Gheorghe Lupescu

”MRS_Piteşti are în componența echipei un om de onoare, puternic și cu spirit de echipă, pe domnul Lupescu Gheorghe fostul comandant al Jandarmeriei Argeș, care a venit cu forțe proaspete, așa cum este firesc pentru un ofițer de carieră.

În #misiune_posibilă_la_Pitești, avem susținerea domnului Lupescu.

#MRS_Pitești
#Remus_Chivescu_canditat_Primăria_Pitești”, au transmis cei de la MRS – Partidul Mișcarea România Suverană Pitești pe pagina de Facebook.  

Reacțiile la această postare nu au întârziat să apară, iar comentariile de apreciere au început să apară, atât pentru candidatul la Pitești, cât și pentru fostul comandant al Jandarmeriei Argeș.

Fostul inspector-șef al Jandarmeriei Argeș, col. dr. Alin-Gheorghe Lupescu, are o experiență de 28 de ani în Jandarmerie. S-a retras la pensie începând cu data de 1 august 2022, dar înainte a avut o perioadă cu suișuri și coborâșuri.

Sursă foto: Facebook MRS – Partidul Mișcarea România Suverană Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dorin Mărășoiu anunță: ”Am decis să candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: MRS Argeș

Ultimele articole