Doi tineri de 18 și 21 de ani au furat dintr-o stație de carburanți și au condus o mașină fără a avea permis! Au fost reținuți!

de | 18.04.2024 17:25 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au continuat, în cursul zilei de 17 aprilie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere și au identificat și reținut doi tineri.

Astfel, este vorba despre doi tineri în vârstă de 18, respectiv 21 de ani, ambii din comuna Buzescu, județul Teleorman, care, în noaptea de 4 spre 5 aprilie, ar fi alimentat cu carburant un autoturism și ar fi luat produse alimentare, în valoare totală de aproximativ 300 de lei, dintr-o stație de comercializare a carburanților din localitatea Drăganu.

Aceștia au plecat de la fața locului fără să plătească.

Totodată, în urma activităților desfășurate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul de 18 ani ar fi condus autoturismul fără să posede permis de conducere.

La data de 17 aprilie, cei doi au fost identificați și au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 18 apriie, să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Sursă foto: Facebook MAI/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi bărbați din Costești – cercetați pentru înșelăciune privind asigurările

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole