Tânăr din Prahova – descoperit cu cannabis, extasy, ciuperci halucinogene, hașis și cocaină!

de | 01.11.2023 08:39 | Știri, Eveniment

Un tânăr din Prahova a fost descoperit de către anchetatori, cum că ar fi deținut cinci tipuri de droguri diferite.

Potrivit Știrile PRO TV, dealerul ar fi fost prins chiar în momentul în care voia să vândă. El avea asupra sa canabis și câteva comprimate de extasy.

De asemenea, la locuința tânărului, organele de lege au desfășurat descinderi, acolo unde acesta deținea și restul stocului de substanțe interzise, pregătit pentru vânzare. Printre substanțe se mai afla ciuperci halucinogene, hașis și cocaină.

Conform sursei citate, prețurile începeau de la 40 de lei și ajungeau până la 500 de lei, în funcție de tipul substanțelor.

Tânărul ar fi intrat în afaceri încă din luna februarie, iar acum, la aproape un an, acesta a fost arestat preventiv și are dosar penal pentru trafic de droguri de risc și mare risc, și deținere pentru consum propriu.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident între o mașină și un autobuz! Două persoane au ajuns la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole