Un tânăr și-a şantajat două foste iubite cu publicarea unor fotografii compromiţătoare

de | 11.03.2023 22:27 | Știri, Eveniment, Național

Un tânăr de 25 de ani, din comuna braşoveană Cristian, a fost arestat preventiv sâmbătă, după ce și-ar fi șantajat două foste iubite cu publicarea unor fotografii compromițătoare, dacă făceau ce le-ar fi cerut.

La momentul șantajului, bărbatul se afla în Germania. El a fost arestat la revenirea în ţară, pe aeroport.

Una dintre fostele sale iubite s-a prezentat, la începutul acestui an, la poliţie, precizând că a primit mai multe apeluri şi mesaje prin intermediul unui canal de socializare.

Acesteia i se cerea să îndeplinească anumite acte, în caz contrar cel care a contactat-o urmând să facă publice imagini compromiţătoare în care femeia era în ipostaze intime, potrivit Digi24.

În timp ce poliţiştii efectuau verificări asupra acestui caz, la unitatea de poliţie s-a mai prezentat o persoană vătămată, care a semnalat faptul că a fost supusă unor acte de şantaj în cursul anului trecut, cercetările poliţiştilor ducând către aceeaşi persoană. Investigaţiile au dus la identificarea autorului, în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din comuna Cristian, judeţul Braşov, aflat pe teritoriul statului german la momentul stabilirii identităţii acestuia. În continuare, organele de cercetare penală au emis un mandat de aducere, iar suspectul a fost oprit pe aeroport, la intrarea în ţară, şi condus la unitatea de poliţie, unde s-a dispus măsura reţinerii sale, în dosarul în care este anchetat”, scrie în comunicatul citat.

Conform procurorilor, el ar fi şantajat-o pe una dintre femei pentru ca aceasta să agreseze două persoane.

 

În perioada 23 – 25.01.2023, o persoană de sex masculin în vârsta de 25 de ani, folosindu-se de un cont Facebook cu nume fictiv, a şantajat-o pe fosta sa concubină în sensul că, dacă nu va agresa două persoane indicate de către el, va disemina mai multe fotografii cu conţinut explicit, în care apare aceasta. Astfel, în data de 28 ianuarie, a trimis fotografiile către terţe persoane ce sunt cunoştinţe comune, aducându-i astfel persoanei vătămate o atingere asupra vieţii private”, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, potrivit Agerpres.

Potrivit anchetatorilor, anterior, bărbatul ar fi recurs, de asemenea, în cursul anului trecut, la şantaj, pentru ca o altă fostă prietenă să nu încheie relaţia cu el.

De asemenea, în perioada aprilie – iunie 2022, aceeaşi persoană de sex masculin a şantajat-o în repetate rânduri pe o altă fostă concubină în sensul că a constrâns-o pe aceasta să nu încheie relaţia, întrucât va disemina către mai multe persoane din anturajul ei fotografii cu conţinut explicit, în care apare aceasta. Sub această constrângere, persoana vătămată a continuat relaţia până în luna iunie”, a informat sursa citată.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto B1TV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Caz șocant! Un polițist l-a bătut pe un tânăr care s-a certat cu fiul său 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: