Caz șocant! Un polițist l-a bătut pe un tânăr care s-a certat cu fiul său 

de | 11.03.2023 20:38 | Știri, Eveniment, Național

Caz șocant în Borșa, județul Maramureș, acolo unde un polițist este acuzat că l-ar fi bătut crunt pe unul dintre colegii fiului său, elev în clasa a 12-a.

Evenimentul s-a petrecut joi, în jurul prânzului, la liceul din oraș.

Întreaga poveste a început de la un scandal între doi elevi de clasa a 12-a. Tatăl unuia dintre ei, care este polițist, a venit la unitatea de învățământ și l-a luat la ros pe tânărul celălalt, în fața paznicului, dar și a unor profesori, unde l-a și bătut.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Borșa, unde a primit îngrijiri medicale.

Acesta urmează să se prezinte la serviciu de medicină legală Maramureș pentru a primi numărul de zile de îngrijiri medicale pentru care are nevoie să-și revină, apoi se va duce din nou la Poliția din Borșa pentru a depune plângere împotriva polițistului care l-ar fi agresat.

Pe de altă parte, conducerea poliției din Maramureș a dispus efectuarea de cercetări pentru a vedea dacă polițistul este vinovat.”, relatează Antena 3 CNN.

 

Foto descriptiv G4media

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șocant! S-a aruncat de la etajul 4 printre balustradele scării!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole