Șocant! S-a aruncat de la etajul 4 printre balustradele scării!

de | 11.03.2023 19:02 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat din Ploiești a fost transportat în stare gravă la spital, după ce a căzut în după-amiaza de sâmbătă, 11 martie, de la etajul 4 al blocului în care locuieşte, printre balustradele scării, potrivit Digi24.

Conform datelor comunicate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, o femeie a fost cea care i-a sesizat pe poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Ploieşti.

Aceasta a precizat că o persoană ar fi căzut pe scara blocului, de la etajul 4, printre balustrade, până la parter.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiul Ploieşti. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, informează IJP.

Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, că persoana în cauză s-a aruncat de la etaj. Acesta se află în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, au menţionat surse medicale.

Foto descriptiv.

Sursa Foto timponline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Patru cutremure au avut loc astăzi, în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: