Un tânăr a dat cu spray lacrimogen într-un autobuz în care erau mai mulți copii!

de | 07.03.2023 11:46 | Știri, Eveniment, Național

Mai mulți copii au ajuns la spital după ce un tânăr a pulverizat spray lacrimogen, ieri dimineaţă, din greşeală, într-un autobuz din Iaşi.

Şoferul autobuzului a sunat la poliţie.

Evenimentul s-a petrecut în autobuzul 23, pe traseul Miroslava-Iași.

Conform Antena 3 CNN, deși incidentul s-a petrecut accidental, șoferul autobuzului a sunat la poliție, iar tânărul s-a ales cu amendă, susţin poliţiştii.

Astăzi, la data de 06 martie a.c., polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași au fost sesizați cu privire la faptul că într-un mijloc de transport în comun a fost folosit un spray iritant lacrimogen. Din verificările efectuate, a rezultat faptul că un tânăr avea asupra sa un spray iritant lacrimogen care s-ar fi descărcat accidental.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, conform Legii nr. 61/1991, iar verificările continuă”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Iași, potrivit bzi.ro.

Foto descriptiv/ Sursa gherlainfo.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Două românce românce răpite și duse în Italia – salvate după ce au trimis un mesaj de ajutor unui polițist din Dâmbovița!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole