Tânără prinsă cu droguri la intrare în Parlament! A mers la un interviu de angajare

de | 17.05.2023 18:16 | Știri, După locație, Eveniment, Național

Tânără prinsă cu droguri la intrare în Parlament! A mers la un interviu de angajare

Un incident șocant a avut loc, astăzi, la Parlamentul României, unde o tânără care venise pentru un interviu de angajare, a fost prinsă cu droguri asupra sa.

În jurul orelor 11, la intrarea de la Camera Deputaților s-a prezentat o fată care a spus că dorește să depună un dosar de angajare la Parlament.

Lucrătorii de la SPP i-au cerut să facă controlul antiterorist, moment în care tânăra s-a panicat și s-a deplasat către ieșire, unde a aruncat un pachet de țigări în coșul de gunoi.

În urma acestui fapt, cei de la SPP au ridicat pachetul de țigări și au constatat că în interiorul acestuia se afla o țigară confecționată manual, potrivit antena3.ro

Luată la întrebări, fata a declarat că s-a speriat și din acest motiv a aruncat pachetul. De asemenea, ea susține ca acea țigară din interiorul pachetului a primit-o de la o prietenă, în timpul unei petreceri.

Tânăra a fost preluată de către polițiștii Secției 17, in vederea continuării cercetărilor.

Potrivit sursei citate, acest eveniment a fost confirmat și de reprezentanții Camerei Deputaților, care au declarat că la punctul de acces A3S2 din Palatul Parlamentului s-a prezentat o femeie care a fost oprită de forțele de ordine, existând suspiciunea că deține substanțe interzise.

foto descriptiv evz.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Profesoară de matematica din Argeș scapă de dosar penal, după ce a dat un elev cu capul de perete! Faptele s-au prescris

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole