Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale în Argeș “ROD CU SPOR”

de | 22.09.2022 17:08 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

  • În curând, târgul “ROD CU SPOR”!

 

În perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2022, la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale în Argeș “ROD CU SPOR”. Eveniment organizat de Consiliul Județean Argeș, sub egida Comitetului de Masiv al Grupei de munți Făgăraș.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 30 septembrie, ora 13.00, la Muzeul Golești.

Aflat la prima ediție, târgul își propune să încurajeze consumul produselor românești mijlocind întâlnirea dintre producători și consumatori, dar și să promoveze produselor românești, tradițiile și obiceiurilor noastre.

 

târgul

 

Și-au anunțat prezența un număr de 60 de producători din Argeș și din județele învecinate care vor veni cu cele mai bune produse din carne, cu lactate, fructe și legume. Aceștia vor aduce, spre vânzare, fructe și legume de sezon, conserve de toamnă – murături, zacuscă și dulceață -, preparate din carne, lactate și brânzeturi, produse de panificație și patiserie, produse apicole, must și vin.

Vizitatorii vor putea întâlni de asemenea la Târg, meșteri populari care vor realiza ateliere demonstrative de țesut, cusut, olărit, sculptură, păpuși, pictură pe sticlă/ lemn și cărora le vor putea cumpăra produsele autentice românești.

Important de menționat este faptul că intrarea este liberă.

Partenerii evenimentului sunt: Oficiul de Dezvoltare Montană Curtea de Argeş, Direcţia Agricolă Argeş, APIA Argeş, AFIR Argeş, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, instituţiile de cultură Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti şi Centrul Judeţean de Cultură şi Arte Argeş.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetanline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AFIR | Argeș | Salvamont